Coinbase ve Bu 5 Borsadan 9 Altcoin İçin Müjde Geldi!

Gece saatlerindeki gelişmelere göre, ABD’nin önde gelen kripto para borsası Coinbase, Hivemapper (HONEY) altcoinini listelemek amacıyla incelemeye aldı. Bu hamle, 57 milyon dolarlık piyasa değeri ile küçük bir altcoin olan HONEY’nin dikkat çekmesiyle gerçekleşti. Bu sırada, diğer kripto para borsalarının günlük listeleme hamleleri dikkat çekti. İşte en son gelişmeler…

Coinbase, HONEY’i yol haritasına ekledi

Coinbase’in yol haritasına eklenen Hivemapper (HONEY), şu anda 57 milyon dolarlık piyasa değeri ile küçük bir altcoin olarak dikkat çekiyor. Ancak, bu altcoin, şu anda herhangi bir büyük kripto para borsasında işlem görmüyor. HONEY, 2022 yılının Aralık ayında tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesinden %70 daha düşük bir bölgeden işlem görüyor. Bu durum, altcoinin şu anda geçirdiği değer düşüşünü vurguluyor. Hivemapper (HONEY) altcoinin geliştirici ekibi, projelerini şu şekilde tanımlıyor:

Kasım 2022’de faaliyete geçen Hivemapper (HONEY), Drive-to-Earn modeli aracılığıyla sokak düzeyinde yüksek hacimli 4K görüntüler toplayan katılımcılarını ödüllendiren merkeziyetsiz bir küresel haritalama ağıdır.

Altcoin, görüntü toplama cihazları aracılığıyla, sokak düzeyinde 4K görüntü toplayan katılımcılara ödüller dağıtarak merkeziyetsiz bir model sunuyor. Kullanıcılar, araç kameralarını kullanarak madencilik yapabilir ve Hivemapper’ın yerel kripto para tokenı HONEY ile ödüller kazanabilirler.

Diğer altcoin listelemeleri dikkat çekti

Coinbase’in dışında diğer büyk kripto para borsalarında kritik listelemeler dikkat çekti. Örneğin MEXC, Sleepless AI’ı (@SleeplessAI_Lab) AI/USDT çifti ile TSİ 13:00’te listeliyor. Bu hamle, yapay zeka alanındaki Sleepless AI projelerine olan ilgiyi artırabilir. Ayrıca Coinstore, GM Machine’i ( @TheGmMachine) listeliyor.  Diğer yandan MEXC, Vapor Wallet’i ( @vaporwallet ) VPR/USDT çifti ile TSİ 13:00’te listeleyecek.

Yine Coinstore, Tapp Coin’i ( @TappCoinTPX ) listeleyecek. Ayrıca Gate.io, Sleepless AI’ı ( @SleeplessAI_Lab ) AI/USDT çifti ile TSİ 13:30’da listeleyecek. Bu, yapay zeka projelerine olan talebin devam ettiğini gösteriyor. MEXC, Grok Bank’i ( @GrokBank ) GROKBANK/USDT çifti ile TSİ 17:00’de listeleyecek. Bu hamle, finansal hizmetlere olan ilgiyi artırabilir. MEXC, Satoxcoin’i ( @Satoxcoin ) TSİ 17:00’de listeleyecek. Gate.io, Dynex’i ( @DynexCoin ) DNX/USDT çifti ile TSİ 11:00’de listeledi. Dynex’in listelenmesi, kripto para ticaretinde çeşitliliği destekleyebilir. INDODAX, Arkham’ı ( @arkhamintel ) ARKM/IDR çifti ile listeledi. Bu hamle, Endonezya’daki kripto para ticaretine olan katkıyı gösteriyor. Bu gelişmelerle birlikte, kripto para dünyasında yaşanan dinamik değişiklikleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir